Friday fives #1: (kunst)websites

Friday fives is een nieuw artikel waarin ik elke vrijdag vijf tips met je deel.
Vandaag vijf tips met websites die vooral gaan over…kunst, heel veel kunst!
Ik zet mijn vijf favorieten op een rij, variërend van hedendaags kunst tot een handig prikbord.

colossal
1.Colossal: www.thisiscolossal.com
Om op de hoogte te blijven wat internationaal gaande is op het gebied van kunst, design, fotografie en video, is Colossal een fijn platform. Een website die waarschijnlijk in je favorieten komt te staan.

art people
2.Art People: http://www.artpeople.net/
Nog niet genoeg van de vorige website? Art People is een vergelijkbare website, voor nog een dosis kunst. Ook nog makkelijk te volgen via facebook: https://www.facebook.com/artpeople1 .

pinterest
3.Pinterest:
http://nl.pinterest.com/
Pinterest is een online prikbord voor allerhande onderwerpen: interieur, mode, kunst etc. Voor elke categorie zijn er talloze afbeeldingen te vinden.  Het is mogelijk om je eigen online prikbord aan te maken. Veel websites werken ook met pinterest, met een eigen prikbord kun je afbeeldingen op allerlei websites bewaren door te ‘pinnen’. Je kunt mij ook volgen op pinterest: http://www.pinterest.com/danielleboorsma/

etsy
4.Etsy:
https://www.etsy.com/nl/
Etsy is een ‘marktplaats’ voor handgemaakte items of vintage producten. Internationaal worden hier spullen aangeboden. Als kunstenaar is het ook mogelijk om je spullen aan te bieden.

lostpainters
5.Lost-painters:  
http://www.lost-painters.nl/
Tot slot behoefte aan wat breinvoer? Lost-painters is een nederlandse website die vooral prikkelende artikelen publiceert over hedendaagse kunst. Aanrader. Lost-painters houdt je ook op de hoogte wat er vooral qua tentoonstellingen in Nederland te zien zijn. Een combinatie van kunstbeschouwing, kunstgeschiedenis en kunstfilosofie.

Nog meer tips? Laat het weten in een reactie!
[fbshare] ———————-
Today I share a new article “Friday fives”: art websites. The websites in the article are mainly about modern art. See for yourself!

 

Share Post :

More Posts

Leave a Reply