Friday fives #5: top 5 wishlist!

Het is weer vrijdag en een nieuwe friday fives! Ik ben de laatste tijd op zoek naar nieuwe tekenmaterialen voor mijn eigen werk…Resultaat is dat eindeloos research pleeg naar nieuwe kleurpotloden, puntenslijpers en andere hebbedingen. Heb ik btw mijn pinterest verslaving al eens genoemd? Al die mooie DIY en prachtige foto’s, mijn top 5:

faber castell1. Faber Castell polychrome potloden
Wat een beauties zijn deze potloden! Ik heb mij eigenlijk nooit echt verdiept in wat goede potloden zijn. Het is eigenlijk dat ik deze kleurpotloden heb ontdekt in een filmpje van de Italiaanse kunstenaar Marco Mazzoni. Dus ik moet een set van deze potloden hebben.

SONY DSC2. Porseleinverf
Blame it on pinterest. Zucht, alle mooie DIY doet watertanden. Het plan zit al in mijn hoofd: mooie witte basicmokken en gebaksbordjes scoren en aan de slag. Onder het mom van leerzaam en vooral heel erg leuk. Toch meer het laatste denk ik.

molotow3 (witte) Acrylverf stiften
Verf in stiftvorm wat super dekkend is: ideaal. Ik heb een paar stiften van Molotow. Ze zijn fijn, navulbaar en in allerlei diktes te krijgen. Ik wil sowieso een witte stift aanschaffen om in mijn werk goed dekkend te kunnen highlighten.

water markers
4. Aquarelstiften
Ik ben heel nieuwsgierig, ik hoor en zie steeds vaker aquarelstiften. Ik wil ze graag testen en kijken wat voor toegevoegde waarde de stiften hebben.

faber castell gum5. Goede puntenslijper en gum
Tja, een ouderwetse puntenslijper heb ik hier te liggen, zo’n zware ijzeren versie.
Ik zou graag bij een nieuwe potloden set een goede gum.
De laatste gum waar ik erg fan van ben is die van Koh-I-Noor. Ik ben nu op zoek naar een duurzame grotere gum.

 

 

Share Post :

More Posts

1 Comment

  • Iris
    27 March 2015 at 13:26  - Reply

    Oew dit is leuk! Ik ben heel benieuwd naar die aquarelstiften :)

Leave a Reply