Plannen met Studio Stationery ft. Elma

Plannen is voor iedereen weer heel eigen en wel een item. Ik zelf heb door de jaren heen een fijne manier gevonden om te plannen.
Op dit moment heb ik een Moleskine agenda in mijn schooltas, een moleskine notitieboekje binnen handbereik (voor de boodschappen e.d.) en een kalender thuis te hangen voor verjaardagen en afspraken. Daarnaast vind ik het fijn om lijstjes te maken.

gevuld

Studio Stationery Planblok
Plannen doe ik graag in lijstjes, dit doe ik al vanaf de middelbare school.
Met Studio Stationery kun je makkelijk lijstjes maken voor een week met verschillende categorieën: mailen/bellen, to do, afspraken, ideeën, jarig en boodschappen. In een agenda is het erg druk om al deze notities bij te houden. Het planblok van Studio Stationery gebruik je voor een weekoverzicht. Voor de week begint maak ik een overzicht en die laat ik liggen op mijn bureau. Wanneer de week voorbij is scheur je het papier van je blok en begin je weer een nieuwe week te plannen. De prijs voor het planblok is 3,25 euro.

Studio Stationery Budget plannen
Ik zocht een soort kasboek die eenvoudig bij te houden is. Studio Stationery heeft een goede oplossing: afscheurbaar kasboek. Het biedt een fijn overzicht door maar drie categorieën toe te voegen: inkomsten, uitgaven en notities. Per maand kan ik nu makkelijk bijhouden wat de inkomsten en uitgaven zijn. Een kasboek hou je vooral bij om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven en te gaan sparen.
Tip voor het bijhouden van een kasboek is vooral budgetten te stellen. Ik stel per maand de volgende budgetten:
– boodschappen
– persoonlijke verzorging
– overige uitgaven.
De prijs voor een budget planblok is 3,25 euro.

Beide planblokken van Studio Stationery zijn mooi in A5 formaat: handzaam. De prijs is laag en het ontwerp is vrolijk en overzichtelijk. Ook enthousiast? Bij een plaatselijke boekhandel, Primera of Bruna vind je al gauw de notitieblokjes van Studio Stationery. Plannen jullie veel en op wat voor manier?

[fbshare]

Share Post :

More Posts

Leave a Reply